Ja osobiscie slucham techna oraz alternatywy no czasem metalu ale to w sporadycznych sytuacjach, zato nienawidze HIP HOPU !! Mysle ze muza w hero jest baznadziejna dlatego wyciszylem ten szit i slucham wlasnej muzy podczas gry, oczywiscie przez vinampa.
A czego Wy sluchacie??
Ostatnio edytowany przez miko (2006-08-31 20:36:29)
hehe no ja od 16 lat slucham depeche mode, prowadze tez imprezy dm/electro w szczecinie a do tego synth pop, future pop, techno, hardstyle (za trance i vixa prosto z Poznania nieprzepadam, wole muze QLIMAXOWA) no i housik.. a do tego wiele wiele kultowych kapel z lat 80tych
Ja metal i Rock. Ale wszystko HEVY! Czyli: Lordi,Metalica,Iron Maiden itp. Mi muza w Hero nieprzeszkadza...Wręcz przeciwnie-Buduje Ten świetny,orientalny klimat...no i terz poprawia Humor szczególnie Kiedy zdobywasz np. Itemkę+2... Kocham ten fragment gdyż potem otwierasz plecak a tam przepiękny gem albo Tasaczek +3...ahhhh jakie to przyjemne...
Ostatnio edytowany przez bardias (2006-09-03 18:39:12)
Ja wogole nie slucham nie mam czasu a tu sie wypowiadam by zabic czas heheh
0 Dan 3 Kyu
Kiedyś hip hop teraz HARD ROCK !! System of a down, korn, illusion itp
HARD ROCK no red hor chilly peppers
siema;) ja słucham speed metalu, trash-metalu, metalu, hard rocka, punka etc... ale nie po to pisze:P chodzi o to że nie działa mi muza w HO:/ w ustawieniach nic nie mam o muzyce:/.\: a jak włączam gre to najpierw jest ciho, a jak sie zaloguje i włącze na serwer to nic:/ może ktoś pomoże?? z góry dzięki:D
Ja slucgam tak jak jeden z tych panow muzyki z lat 70-90 przewaznie Queen ...slucham tego zespolu od 3 klasy podstawowwki :
a mam juz 15 lat no idze 16-snacha;] no wogole rocku slucham....
0 Dan 1 Kyu
A ja wszystkiego co mi wpadnie w ucho ;p
Ostatnio Lordi, Rocco, Mallancia...
Z moich klasykow to DJ D vs. hyperavers, Rave Allstarz, E-Rotic, DMX
PS. Jedyny polski hip hop ktory trawie to OSTRy
Ja siedze juz od 11 lat w NSBM czyli narodowo socjalistycznej muzyce jak i w black metalu w stylu honor , BTM , Immortal, Behemot, samael...itd jest tylko jedna kapela HH ktorej slucham czyli kaliber 44